• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning
  Andet/Ukendt

  Lars Lilholt - Storyteller

  Pris: (Entré) Køb/bestil billet

  Sted: Tinghusgade 15, Grindsted

  Lars Lilholt - Storyteller "kapitel 3". Lars Lilholts Storyteller-koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs afdæmpede versioner med de dertil hørende historier.

  Lørdag den 17. november gæster Lars Lilholt MAGION med kapitel 3 af den anmelderroste Storyteller turné.

  Sangenes historier er ikke grebet ud af den blå luft. Det er der sjældent noget, der er med Lars Lilholt. Sangene har således alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv. Repertoiret i Storyteller "kapitel 3" bliver fra hele bagkataloget samt fra det nyeste album som udkommer i foråret 2018.

  I storyteller-konceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst stilfærdigt sammenspil. Der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed kompleksitet: Gert Vincent på el- akustisk guitar
  Tom Bilde på bas, banjo mandolin
  Kristian Fogh trakterer allehånde tangenter
  Eddi Jarl på slagtøj.
  Alle synger desuden fremragende kor.

  Lars Lilholt er en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken den klassiske musik.

  Lars Lilholt, der har solgt over 2 millioner albums, har man kunnet høre på de danske scener i en menneskealder. I halvfjerdserne med folkrock-legenderne KrænBysteds, siden 1983 på spillesteder festivaller med De Lyse Nætters Orkester, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen Allan Olsen i Dalton. Lilholt har så i årevis optrådt som solist for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless.

  Anmelderne skrev fra sidste Storyteller turné i foråret 2017: Det var ganske enkelt fremragende - stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst horisontudvidende historiefortælling. Fem stjerner. (Gaffa)
  Man kan diskutere, om han er blevet smukkere med alderen, men han er en fremragende sangskriver en distinkt sanger, der omgivet af dygtige musikere til fulde fortjener fem stjerner. (Fyns Stiftstidende)

  Se mere om koncerten her: www.magion.dk
  www.facebook.com/magion
  www.larslilholtband.dk
  www.facebook.com/LarsLilholtBand/

  spisning 519 kr. inkl. gebyr.
  Vigtige tider: Spisning kl. 18
  Dørene åbner kl. 19.30
  Koncertstart kl. 20
  Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det
  Opret arrangement