• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning
  Løbetræning/jogging

  Opstart af kongelig løbetræning

  Pris: (Gratis)

  Sted: Tinghusgade 15, Grindsted

  Arrangør: Grindsted Motion

  I forb.m. Royal Run løbene (1,6 km eller 10 km) den 21. maj i anledn. af Kronprinsens 50 års fødselsdag, starter vi et 10 ugers gå/lunte/løbe træningsforløb op. Er velegnet for alle - uanset nuværende kondi (man behøver ikke deltage i RR-løbene) Gratis.

  Grindsted Motion bakker op om Royal Run løbene den 21. maj i anledningen af HKH Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag, og starter den 6. marts et 10 ugers "kongeligt" træningsprogram op for dem, der gerne vil være med til at markere Kronprinsens fødselsdag ved at deltage i Royal Run, - enten som løber eller som gå/lunte motionist.
  Royal Run, der arrangeres af Kronprinsen og DGI, afvikles i landets 5 største byer og ventes at blive årets helt store motionsevent med rigtig mange deltagere på de to distancer: One mile (1,6 km) og 10 km.
  Kronprinsen deltager selv i løbene i alle 5 byer den 21. maj. Alle deltagere får udleveret en medalje og en kongelig T-shirt som minde fra løbet.
  Sammen med DGI har vi udarbejdet et 10 ugers træningsprogram og fået uddannet 15 instruktører, så vi er godt klædt på til at gennemføre rigtig gode træningsprogrammer, der også indeholder lidt styrke- og smidighedstræning for at undgå løbeskader.
  Som noget nyt i Grindsted Motion arrangerer vi også et gå-lunte træningshold for dem, der ikke er vant til at dyrke motion, men gerne vil i gang med at røre sig lidt.
  Træningen vil foregå hver tirsdag og torsdag kl 18:00, - første gang den 6. marts. Tilmelding ikke nødvendig - bare mød op ved Magion.
  Løbere - eller kommende løbere - der ikke ønsker at deltage i Royal Run, er naturligvis også meget velkomme til at deltage i træningsprogrammet.

  Yderligere information om træningsprogrammerne: www.grindstedmotion.dk
  Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det
  Opret arrangement