• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning
  Show/stand up

  Firmafesten

  Pris: (Entré) Køb/bestil billet

  Sted: Tinghusgade 15, Grindsted

  Firmafesten med Mikkel Schrøder. "FIRMAFESTEN" er Mikkel Schrøders nye musikalske comedy show.

  Under overskriften "Et smugkig i dine kollegers dybeste pinligste hemmeligheder", tager Mikkel Schrøder publikum med til en firmafest, der mildest talt stikker af!
  "FIRMAFESTEN" er opfølgeren til hans seneste show "Klassebilledet", der i 2018 begejstrede både publikum anmeldere
  I one man / two band comedyshowet skal Mikkel optræde til en firmafest, bliver inviteret med til teambuilding inden aftenens fest. Firmaets ansatte skal lære hinanden bedre at kende, det bliver årets begivenhed, - forventningerne er tårnhøje.
  Men i løbet af aftenen står én ting (udover at det nok ikke var så god en idé med fri bar) lysende klart: Alle har en skyggeside, alle holder en hemmelighed som ingen andre kender til...!
  Mikkel havner i den ene uventede akavede situation efter den anden, når medarbejderne en efter en langsomt åbner op for posen med deres dybeste saftigste hemmeligheder
  "FIRMAFESTEN" er en stærkt underholdende karikaturtegning, af alle dem vi (tror) vi kender, fra vores hverdag arbejdsplads. I Mikkel Schrøders kærlige, rammende morsomme parodier møder vi firmaets ansatte på storskærm, når han taler, fortæller synger om dem
  Kom med til årets firmafest - du kan godt finde det gode grin danseskoene frem!
  Tekst & Musik: Mikkel Schrøder / Instruktion: Christine Astrid / Spilletid: ca. 2 x 50 minutter
  Jydske Vestkysten: "Mikkel Schrøder, én af landets absolut bedste entertainere."
  Information: "Multiperformeren Mikkel Schrøder retter alle fortællinger ind i et lækkert flow, når han synger spiller. Han spiller med alle charmemuskler, det giver en klump i halsen: Sådan er det så at blive forført."
  Showstart kl. 20.

  dørene åbner som regel en ? time før showstart.

  NB Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

  MAGION café ligger i MAGION Kultur Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til caféen på 32 22 49 60.

  MAGION Café har forberedt en lækker showmenu: Langtidsstegt oksefilet - stegte krydderkartoffel - grove fritter - sky sauce -
  Bagte rodfrugter - sprød salat m/ærter bacon

  Blommetrifli med portvin - hvid mousse

  Spisning starter kl. 18.

  Showmenu: 155 inkl. gebyr

  Spisning tilkøbes sammen med koncertbilletten.

  Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, vi har hermed jeres bord klar til jer.

  Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

  Har I brug for ekstra spisebilletter (og har købt billetter) - skriv til msh@magion.dk eller ring på 3222 4966.

  www.magion.dk
  Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det
  Opret arrangement

  Vi bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at vi gemmer cookies på din computer. Vi har lavet en side, der forklarer mere om det

  OK