• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning
  Show/stand up

  Jakob Svendsen Giver Publikum Magten

  Pris: (Entré) Køb/bestil billet

  Sted: Tinghusgade 15, Grindsted

  Jakob Svendsen - Giver publikum magten. I foråret 2020 turnerer Jakob Svendsen landet rundt med sit fjerde onemanshow. Og denne gang bliver det meget anderledes.

  "Jeg har fundet ud af, at det morsomme unikke ligger i samspillet med publikum. Jeg er vild med at møde publikum i showet" fortæller Jakob, derfor har han besluttet at lade publikum få magten i dette show.

  For hvorfor skal det være komikeren på scenen der bestemmer hvilken retning showet skal gå? Er det ikke mere oplagt at lade publikum vælge retningen?
  Gennem en række valg i showet får publikum lov at bestemme handlingen, hvilket vil sige at hverken de eller Jakob ved hvordan showet ender.
  Med sin energiske, intelligente personlige stil er Jakob præcis den komiker der kan agere i den spontanitet der kommer til at opstå på sådan en aften.
  "Det bliver nok en smule kaotisk, for jeg skal prøve at holde styr på hvor publikum leder os hen, alle aftener bliver forskellige. Og jeg glæder mig, for det bliver helt sikkert sjovt. Seriøst! Vi skaber showet sammen! Og så ender jeg nok med at have forberedt flere jokes end folk hører på den enkelte aften. For når publikum får magten, så er det så dem der vælger."

  Netop valg bliver omdrejningspunkt i showet.
  Livet er fyldt med valg
  Skal du vælge det ene eller det andet? Hvad nu hvis dit valg betyder at du kommer til at gå glip af noget? Ethvert valg medfører et fravalg - men kan vi overhovedet acceptere det i dag, hvor FOMO (Fear Of Missing Out) ligger så grundlæggende i vores kultur?
  Og selv hvis du lader være med at vælge, så vælger du faktisk.

  Så vælg at købe din billet, vær med til at bestemme når Jakob Svendsen Giver Publikum Magten.

  Jakob Svendsen vandt Danish Open i stand-up i 2010
  Alle tre tidligere onemanshows har nomineret ham til Talentprisen til ZULU Comedy Galla (2015, 2016 2018).

  Derudover kender du ham fra ZULU Comedy Fight Club LIVE, utallige standupshows i hele landet, fra podcasts radio - nu så snart som ham hvor du bestemmer handlingen i hans show.

  Læs mere om koncerten
  Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det
  Opret arrangement

  Vi bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at vi gemmer cookies på din computer. Vi har lavet en side, der forklarer mere om det

  OK