One Night Of Queen.
Sted: Magion, Tinghusgade 15, Grindsted
Dato: Fredag den 30. september 2022
Tid: kl. 20
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet

One Night Of Queen.

Musik

På grund af det forlængede forsamlingsforbud, har arrangøren - i samarbejde med spillesteder over hele landet - besluttet at udsætte samtlige koncerter med ONE NIGHT OF QUEEN. Det rammer beklageligvis så koncerten i MAGION den 2. oktober.

Koncerten flyttes til den 30. september 2022

I MAGION håber vi på stor opbakning til koncerten i 2022, men du kan naturligvis få refunderet din billet frem til den 15. september. Læs mere om refundering nedenfor.

Hos booking-bureauet SHB i Esbjerg - som har banet vejen for koncerterne - er man naturligvis ked af situationen. Det samme gør sig gældende i MAGION, som havde set frem til en fyldt sal masser af god musik

Egentlig ønskede alle involverede - spillesteder arrangør - at flytte koncerterne til efteråret 2021. Men One Night Of Queen er helt ubestridt det mest efterspurgte Queen-kopi-orkester på kloden. På grund af covid-19 har bandet været nødt til at flytte rundt på hele deres turné-plan for 2021. Derfor er det ikke muligt at opleve One Night Of Queen i Danmark før til efteråret 2022.

Verdens bedste Queen-hyldest kommer til MAGION.

Der venter danske publikummer en fantastisk opvisning af musikalitet flot show, når Gary Mullen & The Works optræder med deres anmelderroste show "One Night Of Queen" i MAGION den 2. oktober 2020. Forbered jer på en fest!

Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen i MAGION, bliver det medbringende intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show "One Night Of Queen" er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet på kloden, i 2020 er turen kommet til MAGION. Publikum kan godt forberede sig på en Queen-fest.

Forsangeren Gary Mullen har været indædt Queen-fan, siden han som 4-årig hørte "We are the Champions". Han er født i Glasgow i 1973, har sunget stort set hele livet. Som teenager spillede han i adskillige bands, efter at have snuset til arbejdsmarkedet i nogle år, indledte Gary Mullen igen en musikalsk karriere - denne gang betydeligt mere fokuseret end tidligere. En af de store milepæle indenfor musikken kom, da hans hustru i 2000 i al hemmelighed meldte ham til talentshow'et "Stars in Their Eyes" på Granada TV. Her gik han nemlig hen vandt finalen suverænt - nemlig med rekordmange 864.000 stemmer.

Med sig til Danmark MAGION medbringer Gary Mullen & The Works et fabelagtigt show en sprudlende, musikalsk entusiasme, som med garanti vil bringe både inkarnerede Queen-fans almindelige musik-elskere i den syvende himmel.

Koncertstart er kl. 20.00 i DJS Arena i MAGION.

Spisning: 205 kr. inkl. gebyr (købes med koncertbilletten)

Dørene åbner ca. 30 minutter før koncertstart. Kom gerne i god tid - baren er åben!

Foto: Fotografering/optagelse af koncerten er ikke tilladt af hensyn til både kunstnere publikum.

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Kørestol-

MAGION Café planlægger en lækker menu efter årstiden. Spisning starter kl. 18.00. Spisning tilkøbes sammen med koncertbilletten

MAGION Café ligger i MAGION Kultur Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til caféen på 32 22 49 60.

Arrangør: MAGION SHB (Søren Højberg Booking A/S)

www.magion.dk