Dansk Bonsai Selskab 40 års Jubilæumsarrangement.
Arrangeret af: Dansk Bonsai Selskab
Sted: Billund Centret, Hans Jensensvej 4-6, Billund
Dato: Lørdag den 18. og søndag den 19. september 2021
Tid: kl. 10-16
Pris: Entré: Dagsbillet 50 kr Weekendbillet 80 kr Demo + Spec. udst.: 50 kr

Dansk Bonsai Selskab 40 års Jubilæumsarrangement.

Udstilling

Udstilling af Danmarks bedste bonsai træer og suiseki (betragtningssten) Demonstration af fremstilling af miniaturetræer. Vejledning og tips til alle bonsai-og planteinteresserede. Salg/bortauktionering af bonsai-værktøj, plantegrundlag, skåle, m.v.

Dansk Bonsai Selskab er en forening, der bl.a. har til formål at samle personer med interesse for bonsai- og suiseki kunst i Danmark. Selskabet er grundlagt i 1981.

Som led i Selskabets oplysende virke afholdes offentlige udstillinger og demonstrationer af bonsaifremstilling.

I samarbejde med Jysk Bonsai Klub, der har medlemmer i hele Syddanmark, afholder Dansk Bonsai Selskab et stort jubilæumsarrangement i Billund Centret.

Der vil være en udstilling af betragtningssten (suiseki) og store bonsai træer i forhallen, hvor der også vil være vejlednings- og informationsstande, japansk te-ceremoni, salg/bortauktionering af bonsai-værktøj, plantegrundlag, skåle, m.v., samt konkurrencer.

Der vil være fri og gratis adgang for publikum til alt dette.

I teatersalen vil der være en spektakulær udstilling af de absolut bedste bonsai træer i Danmark under forhold, der opfylder internationale normer for bonsaiudstillinger og lader træerne komme til deres fulde ret.

Endvidere optræder den professionelle bonsai-mester Peter Warren. Hans bidrag vil være en imponerende heldagsdemonstration fra scenen af fremstilling af et bonsai træ - et levende kunstværk - ud fra en rå planteskoleplante. Processen og resultatet vil tage pusten fra enhver!

Den følgende dag vil Peter Warren lede en workshop, hvor bonsaientusiaster under Bjorns anvisning omdanner plantegrundlag til kunstfærdige bonsai. Undervejs øser Bjorn af sin erfaring og giver værdifuld vejledning og tips til alle bonsai-og planteinteresserede.

Vi tager entre til teatersalens udstilling og sceneoptræden. (Dagsbillet 50 kr. Weekendbillet 80 kr.)

What do you want to do ?New mailCopy