A Solo Acoustic Evening With Richard Marx.
Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Fredag den 9. september 2022
Tid: kl. 20
Pris: Entré: 400 kr Køb/bestil billet

A Solo Acoustic Evening With Richard Marx.

Musik

Grundet fortsatte udfordringer med coronapandemien flyttes koncerten med Richard Marx i Viften. Koncerten flyttes fra fredag den 24. september 2021 til FREDAG DEN 9. SEPTERMBER 2022. Billetter til den gamle dato er gyldige til den nye dato.

Billetter kan refunderes til med den 28. juni 2021.
Har du købt billet vil du modtage en mail fra ticketmaster med yderligere information.

En stribe verdenshits 30 millioner solgte albums taler sit tydelige sprog om Richard Marx' strålende karriere. Oplev amerikaneren med den flotte stemme i Viften til en solo akustisk koncert!

Amerikaneren med den sprøde poprock-stemme slog for alvor igennem sidst i 80'erne med super-balladen "Right Here Waiting". Men de fleste husker velsagtens så hits som "Endless Summer Nights", "Now And Forever", kæmpehittet "Hazard", samt de mere rockende "Don't Mean Nothing", "Should've Known Better", "Satisfied" "Too Late to Say Goodbye". Richard Marx har over 30 millioner solgte albums på samvittigheden.

Richard Marx slog så rekorder ved at være den første soloartist nogensinde, der opnåede at have syv top-5 singler i træk inde på Billboard Hot 100 singlehitliste.

Richard Marx har så bidraget med sangskrivning til en række artister, blandt andet "This I Promise You" med NSYNC "Dance With My Father" med Luther Vandross. Sidstnævnte sang vandt adskillige Grammy-

Undgå kø kom i god tid