Copenhagen Drummers - Feel Good Tour.
Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Fredag den 30. september 2022
Tid: kl. 20
Pris: Entré Køb/bestil billet

Copenhagen Drummers - Feel Good Tour.

Musik

FEEL GOOD TOUR - Nyt show med Copenhagen Drummers. Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers brager igennem med deres spritnye show: FEEL GOOD TOUR.

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash', tunge beats melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert. Med både koreografi, interaktion humor krydret med et enestående særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde få dig til at længes efter mere.

FEEL GOOD TOUR er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende stærkt fokuseret på glæde, begejstring højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

"Vi glæder os som små børn til at komme rundt i landet spille for folk igen. Vi lever af den energi vi får fra publikum, vi har savnet det helt vildt. Den her turné er unik, fordi det bliver en forløsning efter corona-krisen, oven i hatten har vi en hel del nye numre klar, som vi slet ikke kan vente med at spille live for publikum for første gang nogensinde", lyder det fra Copenhagen Drummers.

Gennem de seneste 7 år har drengene turneret Danmark tyndt med egne shows udgivet flere tracks, blandt andet EM-hittet Et Yndigt Land. De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR's Store Juleshow, Hjertegalla HKH Kronpris Frederiks's 50-års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena.

Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for mere end 10 år siden vandt TALENT 2010 på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- udland, i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner historie, en firkantet hverdag fyldt med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer tanker omkring, hvordan trommespil så kunne udføres. Kombinationen af disciplin, præcision, talent lysten til at udforske alle facetter trommespillet, er blevet opskriften på deres succes

Undgå kø - kom i god tid!