Den Store Tryllekunstner & hans håbløse kanin.
Arrangeret af: Magion Biblioteket
Sted: Magion, Tinghusgade 15, Grindsted
Dato: Lørdag den 18. september 2021
Tid: kl. 11
Pris: Entré: Gratis billetter Køb/bestil billet

Den Store Tryllekunstner & hans håbløse kanin.

Teater

Teater for de 3-10 årige og deres voksne.

Publikum er på plads, og det hele er klar til endnu en forestilling med Den Store Tryllekunstner, men det starter ikke så godt, som han havde håbet på. Tryllekunstnerens kæmpe kanin har travlt med alt mulig andet, og da den endelig kommer, har den travlt med alt andet end at trylle.

I skøn forvirring blandes trylleri, komik, musik og kærligt drilleri, når den stakkels tryllekunstner fortvivlet forsøger at gennemføre sin forestilling, mens hans håbløse kanin indtager scenen og erobrer både børn og voksnes hjerter på sin helt egen måde. Det er helt sikkert, at publikum vil kunne nikke genkendende til flere af de grinagtige scener, det underholdende makkerpar roder sig ind i.

Selvom forestillingen bevæger sig i et fantasifuldt teaterunivers, vil både børn og voksne nemlig kunne spejle sig i handlingen og de kærlige konfrontationer, tryllekunstneren og hans kanin har med hinanden. Med et glimt i øjet gør de det let for de fleste at se parallellerne til forholdet mellem frustrerede forældre og uartige børn. Lidt alvor er der også plads til, men der er nu mest at grine af i forestillingen, der er meget mere, end en opvisning i trylleri.

Både børn og voksne skal have billet