Jan Gintberg - Død Eller Leende.
Sted: Magion, Tinghusgade 15, Grindsted
Dato: Lørdag den 24. september 2022
Tid: kl. 19
Pris: Entré Køb/bestil billet

Jan Gintberg - Død Eller Leende.

Teater

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder er tilbage! Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid.

Hans nye show "Død eller Leende" rejser ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan G. via brevdue: "Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!"

Det bliver et stærk satirisk personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio privilegieblindhed - selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med uden.
"Som min kloge moster altid siger: 'Kvinder er fra Venus mænd er fra centerpubben..

Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!'", slutter Gintberg iklædt tidens tern tophue.

Fang Jan Gintberg "Død eller Leende" i hele landet næste år. Vi anbefaler, at du sikrer dig billet nu, hvis vi skulle stå med en enten-

Aflyses eller udsættes koncerten ville det blive muligt at få refunderet billetprisen
Retningslinjerne for livemusik er udstukket af sundhedsmyndighederne. Vi arbejder for at sikre trygge rammer for afvikling af alle vores events

Café MAGION serverer en lækker Pulled Pork Burger med dessert for 180 kr. + gebyr.
Bestilles sammen med billetten på ticketmaster.
Showstart kl. 20.00 - dørene åbner kl. 19.30.

NB Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Praktisk information: Kørestol-

Læs mere om koncerten på www.magion.dk