Talk: Riffi - "Fra tanke til handling".
Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Onsdag den 14. september 2022
Tid: kl. 19.30
Pris: Entré: 170-175 kr Køb/bestil billet

Talk: Riffi - "Fra tanke til handling".

Teater

"Fra tanke til Handling" er titlen på Riffi Elnegaard Haddaouis 'talk'. Hør Riffis historie fra fodboldnomade til festivalarrangør alt det før i mellem. Alle billetindtægter går ubeskåret til Psykiatrifonden!

Riffi gik første gang på scenen som DJ i Viften tilbage i 1993... nu står han her igen denne gang med et talkshow om hele hans rejse, der pt har bragt ham til stor succesen Vi elsker 90erne.

Hør om hvordan hans marrokanske far mødte hans mor i London i 60'erne om hvordan det var at vokse op i en boligblok i Glostrup, som nogen af de eneste ikke helt 'danske' familier!

Hør om hvordan det var at leve som en professionel fodboldnomade hvordan det gik til at Barcelona lige pludselig var oppe kigge på Riffi.

Hør om hvordan han pludselig endte i radio festbranchen ikke mindst om 10 års eventyrlig rejse med en vi elsker 90'erne karavane, som ruller med en større fart år efter år....

Historien bliver fortalt på hjemmebanen i salen i Viften som har givet Riffi så mange fantastiske oplevelser igennem mange år