Pernilla Andersson.
Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Fredag den 4. november 2022
Tid: kl. 20
Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside

Pernilla Andersson.

Musik

Pernilla Andersson er en af Sveriges stærkeste kvindelige artister i august 2021 udgav hun sit tiende studiealbum "Samma dag som Elvis". Herfra er sangen "Weatherman" første singleudspil selvom titlen antyder noget andet så synges den på svensk.

Som sædvanlig skriver, producerer arrangerer Pernilla på egen hånd spiller klaver guitar sammen med sine favoritmusikere. På denne turné i Danmark har hun følgeskab af guitaristen Fredrik Ro?nnkvist.
"Weatherman er en hyldest til dem som arbejder med de kunstneriske erhverv. Idéen til nummeret kom en dag, da jeg sad i bilen med JJ Cales "Anyway The Wind Blows" på anlægget. Med to aflyste turnéer i bagagen tænkte jeg på alle grinene, ofrene, trængselsårene følelsen af at ville trække tingene lidt længere for at se, hvor livet kan lande" siger Pernilla Andersson fortsætter: "Jeg tænkte så, at visse erhverv bliver mere et kald end et aktivt valg, uanset om det gælder at blive præst eller musiker".
Pernilla Andersson er et relativt ubeskrevet blad i Danmark, men i sit hjemland Sverige trækker hun store publikummer til sine koncerter. Hendes to første albums var på engelsk i 2008 debuterede hun på svensk med albummet "Gör Dig Till Hund" (Metronome/Warner Music). Albummet blev meget rost gennem årene har Pernilla flere gange været Grammy nomineret - både som komponist artist
Ud over at være artist ejer hun pladeselskabet Sheriff Records, hvor hun udgiver Titiyo, Svante Thuresson och Staffan Hellstrand. I 2013 modtog hun den eftertragtede Sir George Martin Music Award for sin stærke personlige vision. Med et musikalsk afsæt i den skånske muld har Pernilla Andersson udviklet en unik stil helt i Sir George Martins ånd.

Facebook - https://www.facebook.com/pernillaanderssonmusic

Youtube - https://www.youtube.com/watch?v=aiEhEpjvQ10

Instagram - https://www.instagram.com/pernillaanderssondregen/

Spotify - https://open.spotify.com/artist/1muQ9itiu5KB1WiqehGoSy?si=cjmHNWKKQd2kqPHUDILX1w

Undgå kø kom i god tid