The Sandmen.
Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Fredag den 26. august 2022
Tid: kl. 20
Pris: Entré: 260-265 kr Køb/bestil billet

The Sandmen.

Musik

Koncerten med The Sandmen er i aften den 8. april desværre aflyst pga. sygdom. Koncerten bliver flyttet til den 26. august. Har du billetter til den oprindelige dato er de gyldige til hertil. Billetter kan refunderes til med den 25. april.

THE SANDMEN - LIVE FORÅR 2022
The Sandmen fortsætter rækken af koncerter fra 2021 med nye koncerter i april maj 2022.
Bandets kærlighed til live optræden har altid stået i et særligt vigtigt inspirerende centrum. Både for udviklingen af ny musik, for kammeratskabet, men især for at høste den energi mellem scene publikum, som er en fuldstændig uvurderlig del af den benzin, bandet bruger i alt videre arbejde. Koncerterne afvikles i en periode, hvor indspilningen af det næste Sandmen album er i fuld gang, muligheden for at afprøve nyt materiale er nærliggende.
Fortællingen om The Sandmen som et helt særligt stærkt live orkester fortsætter, koncerterne er igen den gyldne mulighed for at opleve musikken leveret på The Sandmens kompromisløse, groovy, hårde direkte måde. Sandmen siger selv: "Det er det her vi gør. Det vi elsker mest. Klart mest. På en scene foran et publikum. Direkte levering direkte afregning. Levende musik. Spænding energi. Den lækreste vildeste energi. At lykkes med at overgå os selv når vi spiler live. Nå helt derud hvor bandet bliver én flydende størrelse. Spille sammen. Lade det utilsigtede ske, elske mislyde, små fejl, alle farverne... så det ultimative af det hele, nemlig når publikum rejser helt med hele vejen"

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!