Annika Aakjær "Det Meste" - support: Maja Og De Sarte Sjæle.
Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Lørdag den 11. juni 2022
Tid: kl. 20
Pris: Entré: 340-345 kr Køb/bestil billet

Annika Aakjær "Det Meste" - support: Maja Og De Sarte Sjæle.

Musik

Annika Aakjær flytter den planlagte "Det Meste Tour" grundet sygdom. Annika Aakjær er ramt af forhøjet blodtryk, hvilket giver massiv hovedpine, svimmelhed træthed. Dette har stået på i noget tid, formentlig som følge af stress.

Konsekvensen er desværre at Annika er sygemeldt, hvilket betyder at hun ikke kan gennemføre efterårets planlagte turne.
Heldigvis er alle arrangører meget forstående, har fundet en nye datoer i forsommeren 2022. Arrangørerne, bandet Annika håber alle der har købt billet har tålmodighed til at vente lidt endnu, holde fast i billetten. Men den kan naturligvis refunderes ved at henvende sig til billetudbyderen.
Annika selv udtaler: "I to-tre år har jeg tonset afsted prøvet at følge med. Har haft mange gode oplevelser tilbud på arbejde jeg har været glad for at takke ja til. Men har faktisk været rigtig god til at sige nej til rigtig meget så. Derfor føles det så ekstra smerteligt alligevel at være endt i denne her situation. Det er hårdt ikke at kunne klare at gøre det jeg allerhelst vil - men lige nu er jeg nød til at fokusere på at få det bedre. Jeg håber på alles forståelse så vil jeg glæde mig til at se jer alle sammen i forsommeren 22'"

Support: Maja Og De Sarte Sjæle
Maja De Sarte Sjæle er umiddelbar pop 80'er-poesi med Maja Rudolphs smukke stemme Timo Andersens finurlige sangskrivning som omdrejningspunkt. De debuterede i 2016 med albummet Maja De Sarte Sjæle.
Flere af bandets sange har fa?et massiv airplay pa? alt fra P4 til P6, med "Euro92" fortsætter de succesen

LINK: https://www.facebook.com/majaogdesartesjale

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!