Kaya Brüel og Ole Kibsgaard "Alletiders julekalender sange".
Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Søndag den 4. december 2022
Tid: kl. 16
Pris: Entré: 18-243 kr Køb/bestil billet

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard "Alletiders julekalender sange".

Musik

Årets julekoncert for hele familien. Vi kender dem alle sammen. Hvert år op til Jul dukker de op igen, vi mindes husker tilbage. Julekalendersangene fra de mange forskellige TV-julekalendere, der har været igennem tiden.

Flere af dem er blevet til klassikere en fast del af det traditionelle repertoire af sange til højtiden, hvert år lanceres mindst én ny sang, der kandiderer om at opnå samme status som de mange forgængere.

Historien med de populære TV-julekalendere går helt tilbage til starten af 1960'erne, der har gennem tiden været mange forskellige sange, men hvilke er har været blandt de bedste?

Den populære duo Kaya Brüel Ole Kibsgaard har sat sig for at finde frem til de 24 bedste mest populære sange fra de mange års TV-julekalendere sammen med et orkester præsentere dem for publikum i familiekoncerten "Alletiders Julekalendersange", hvor både børn, forældre bedsteforældre kan synge med på et særdeles populært repertoire.

Hvilke sange mon kommer med blandt de 24 bedste sange? Det er nok at tage fat på i feltet med de mange kendte TV-julekalendere - "Tidsrejsen", "Juleønsket", "Julefeber", "Tinkas Juleeventyr", "Absalons Hemmelighed", "Vinterbyøster", "Nissebanden", "Jul på
slottet", "Alletiders Jul", "Jul i Gammelby", "Jesus Josefine", "Torvet", "Juletestamentet", "Jullerup Færgeby" m.fl

Varighed: ca. 70 minutter

Spis i Viften Bistro inden arrangementet - Bestil bord her