Hotel Refborg

Buen 6, Billund

Torsdag den 13. juni 2024, kl. 18-20.Foredrag

Gratis foredrag om arv, testamente og fremtidsfuldmagter på Hotel Refborg I Billund den 13 juni kl

18:00. Interesseret i at sikre din arv efter dine ønsker? Spekulerer du på, hvordan man navigerer i oprettelsen af et testamente eller en fremtidsfuldmagt uden at blive overvældet af juridisk jargon?

Vi inviterer dig til et informativt foredrag om arv, testamenter og fremtidsfuldmagter. Det er helt gratis, og som en bonus serverer vi på middag, mens du får indsigt i arvelovens finesser og får svar på dine spørgsmål.
Vores team af foredragsholdere hos Jura danmark består af dygtige jurister og advokater, der er klar til at gøre juridisk viden tilgængelig og anvendelig for dig.
Her er, hvad du kan forvente:
En klar forklaring på, hvordan du sikrer, at din arv bliver fordelt efter dine ønsker.En guide til testamenter og fremtidsfuldmagter, inklusive de vigtigste overvejelser og faldgruber.Praktiske råd for at undgå typiske fejl, mange begår under planlægningen.En unik mulighed for at stille spørgsmål til juridiske eksperter i en afslappet atmosfære.
Det er en fantastisk chance for at få nyttig viden og personlig rådgivning, mens du nyder en god middag i godt selskab. Om du er godt i gang med at planlægge din arv, eller bare er nysgerrig på emnet, er dette foredrag det perfekte sted at starte.
Tilmeld dig nu og tag et skridt mod en mere sikker fremtid for dig og dine kære. Vi ser frem til en aften med gode samtaler og ny indsigt.