Grindsted Kirke

Kirkegade 1, Grindsted

Fredag den 12. juli 2024, 19.00-20.00.Gospel/Kor/Fællessang

Sommerkoncert med koret SORA

Alle er velkomne til en storslået aftenkoncert oven på klokkespilskoncerten om eftermiddagen fredag den 12. juli.

Aftenkoncerten begynder kl. 19.00 i Grindsted Kirke, og denne aften slår vi dørene op til sommerkorkoncert med det spændende århusianske kvindekor SORA. Repertoiret består af både klassiske satser, nyere kompositionsmusik samt folkemusikalske satser.

Koncerten er en del af korets sommerturné i Danmark i juli 2024.

Lidt om SORA

Aarhus Pigekor og EVE slog i august 2023 kræfterne sammen og blev til SORA, som lige nu tæller ca. 55 sangere. Med så stort og stabilt et kor bestående af dygtige unge sangere, er der mulighed for en meget større volumen, og for at opføre satser og værker, som gør sig godt for mange stemmer.

SORA hviler på 3 søjler af både tradition, fornyelse og folkelighed, som publikum vil opleve til hver koncert. Centralt for koret er også at videreføre traditionen fra både Aarhus Pigekor og EVE, som begge har arbejdet og eksperimenteret med koncertoplevelsen.

Publikum vil denne aften opleve en varieret koncert med overraskende momenter, nye bekendtskaber, men også genkendelighed, og med koreografiske elementer og vekslen mellem det vilde og det inderlige, det smukke og det stærke.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

Fri entré