Grindsted Kirke

Kirkegade 1, Grindsted

Fredag den 19. juli 2024, 16:00-16:40.Musik

Sommerklokkespil i Grindsted Kirke ved gæsteklokkenist Anna Kasprzycka

Denne sommer afholder Grindsted Kirke en række klokkespilskoncert på det nye klokkespil. Og i den forbindelse er en række gæsteklokkenister fra hele Europa inviteret til at give koncert.

Denne fredag er det polske Anna Kasprzycka, som spiller på Nordeuropas største klokkespil.

Hun har været klokkespiller i Parochial Church (Berlin) siden 2021, og hun er den første kvinde, der er blevet udnævnt til denne stilling i Berlin. Som klokkenist giver hun også regelmæssigt koncerter på klokkespillet i Echternach-basilikaen, det eneste klokkespil i Luxembourg.

Anna Kasprzycka har en grad i musikteori fra musikakademiet i Gdansk og i lydproduktion fra det polsk-japanske akademi for computerteknologi i Warszawa. Hun har studeret klokkespil i Gdansk (Polen), Leuven og Mechelen (Belgien). Hun har også trænet i Leuven, Amersfoort og Middelburg. I 2014 dimitterede hun summa cum laude fra Royal Carillon School 'Jeff Denyn' i Mechelen (Belgien).

Hun giver koncert i Grindsted Kirke fredag den 19. juli kl. 16.00-16.40. Koncerten kan opleves både indendørs i Grindsted Kirke men også ude. Den bedste oplevelse af koncerten får du 50-100 meter fra klokketårnet.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

Fri entré